Pilates

pilates1

Barcsay Brigitta vagyok, aerobic sportedző, Pilates oktató. Kisgyerekkorom óta életem része a sport. A Pilatesre 2006-ban találtam rá, mikor saját mozgásszervi problémámra kerestem (és találtam) megoldást. Ahogy mondani szokás: szerelem volt első látásra! Igen nagy hatást gyakorolt rám, úgy éreztem – és érzem most is – a Pilates mindennek az alapja. Az egészség, a prevenció, a rehabilitáció, a testi-lelki harmónia, a hosszú, vidám élet és minden mozgás alfája és omegája ez a mozgásforma. Kortól, nemtől, erőnléttől függetlenül bárki gyakorolhatja és élvezheti jótékony hatásait!

Óráimon klasszikus Pilates talajgyakorlatokat végzünk, amik főként a törzstartó, stabilizáló, mély hasizom és hátizom megerősítésére, kontrollált mozgásra, tudatos légzésre koncentrálnak, ugyanakkor a test egészére hatnak. Alacsony intenzitással végzett, fokozatos, ízületkímélő, harmonikusan váltakozó erősítő-nyújtó gyakorlatokkal dolgozunk.

Fontosnak tartom a személyes kapcsolatot a vendégeimmel, a mozdulatokra való teljes odafigyelést, helyes, precíz kivitelezést, javítást, ezért óráimat csak kis létszámban tartom.

Ha hát- vagy derékfájdalmakkal küzdesz vagy bármilyen helytelen testtartással járó, – pl. ülőmunkát végzel – ha idős korodban is szeretnél rugalmas gerinccel könnyedén mozogni vagy csak egyszerűen szép tartásra, tónusos, esztétikus testre vágysz, gyere el és próbáld ki! Szeretettel várlak!

“Csak annyi idős vagy, amennyi a gerincoszlopod!” (Joseph Pilates)

Barcsay Brigitta  06-70-310-0295  pilates