Future Dance

Kelemen-Krisztina_kep_k

Modern tánc, művészi formában. Ötvözzük a ritmikus gimnasztika (RG), klasszikus balett és modern táncfajták elemeit. A végeredmény egy olyan színpadi táncforma, ami egyszerre sport és művészet. A gyerekek az edzések alatt hajlékonnyá, energikussá válnak, izomzatuk arányosan fejlődik, mozgásuk elegánsabb lesz. Fejlődik a memória és a kreatív képességek is. Az órák során ügyelünk az egészségre! Mindenkit önmagához mérünk, ennek tükrében tűzzük ki a célokat, az edzések fokozatosak. A kis táncosok megtanulnak csapatban dolgozni és megtapasztalják az egymás iránti felelősséget, annak fontosságát.

A legfontosabb, amit szeretnék a gyerekeknek átadni, hogy higgyenek magukban és kitartó, szorgalmas munkával elérhetik a céljaikat. Esetünkben ez lehet egy nehezebb mozdulat, versenyen való eredményes részvétel vagy akár Európa / Világbajnoki cím, de a gondolkodásmód, amit elsajátítanak, hasznukra válik életük minden területén.

Az óráim nem délutáni gyermekmegőrző. Hobbi szinten is támasztunk elvárásokat, hiszen csapat vagyunk, csapatban dolgozunk és felelősséggel tartozunk egymás iránt. Mindemellett nagyon fontosnak tartom, hogy a gyerekek örömmel járjanak az órákra, szeretettel és bizalommal forduljanak felém, amit természetesen igyekszem megszolgálni.

Kelemen Krisztina   03-30-841-3685