MoonDance tánctanfolyamok

DSC_0140

Ravasz Édua vagyok, a MoonDance tánctanfolyamok vezetője, képzett akrobatikus rock and roll sportedző.

2012 őszén indultak az órák Piliscsabán, mára óvodás, kezdő, középhaladó és haladó csoportokkal dolgozom. A fő irány az akrobatikus rock and roll műfaja, de emellett show- és látványtánc koreográfiákkal is színesítjük a repertoárt. A legkisebbek az alapokkal kezdenek, mint az irányok biztos használata tánc közben, koordinációt és ritmusérzések fejlesztő gyakorlatok, ügyességi és kismértékben erőnléti feladatok, valamint természetesen játékok. A kezdő rocky csoport (7 éves kortól) már a stílus sajátosságaival ismerkedik és alapozó koreográfiát is tanulnak, évről évre pedig összetettebb mozdulatsorokat, valamint újabb, különböző stílusokat is beiktatok számukra, így mindig van kihívás még a haladóknak is!

Az edzések szabadidő jelleggel működnek, saját háziverseny formájában van lehetőség a megmérettetésre, valamint örömmel vesszük a helyi és környékbeli rendezvények felkérését, hogy a színpadi tapasztalatainkat is bővítsük.

Fontosnak tartom, hogy mindenki életében rendszeresen jelen legyen a mozgás, az általa választott és szeretett formában. Az órákon szempont a jó hangulat is, de persze az is, hogy a teremből kilépve kellemes fáradtság járja át a résztvevőket.

Ravasz Édua     06 20 495 0744

Moondance_logo

edua.moondance@gmail.com

facebook.com/moondancepiliscsaba