Támogatás

2015. évi sikeres pályázataink:

Az Emberi Erőforrások Minisztériumától a „Különböző Mozgásterápiák az idősödő sérültek életminőségének javítása” címen benyújtott pályázatunkra 1.600.000.-Ft-ot nyertünk el.

Szintén az Emberi Erőforrások Minisztériumától az „Otthonház támogatása” című pályázatra 2.400.000.-Ft támogatást kaptunk.

A Fogyatékos Személyek Esélyegyenlőségéért Közhasznú Kft. által meghirdetett „Fogyatékossággal élő személyek számára bentlakásos, vagy lakóotthoni ellátást nyújtó nem állami, nem egyházi szervezetek egyszeri kiegészítő támogatása” című pályázati programjából 1.165.504.-Ft-ot nyertünk el.

Az ÉTA Országos Szövetség az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával kiírt pályázatából a Foglalkoztatási Programunk megvalósításával kapcsolatos kiadásaink financiális segítéseként 400.000.-Ft-ot kaptunk.

Szintén az ÉTA Országos Szövetség az Erőforrások Minisztériuma támogatásával kiírt pályázatából a Szakmai Programunk támogatásaként ugyancsak 400.000.-Ft-ot nyertünk el.

Minden támogatónknak köszönettel tartozunk az Alapítvány minden lakója és dolgozója nevében, amiért lehetővé tették, hogy lakóotthonunk zavartalanul és megfelelő színvonalon működhetett ebben az évben is.